Vårens accessoarer

Ingen outfit är ju komplett utan sina accessoarer. Och nu när våren närmar sig så smått kan det ju vara kul att skaffa sig lite nya accessoarer inför denna. Vilka accessoarer som passar bra i vår tänkte vi kika närmare på här nedan och även ge några tips.

mode

Solglasögon

Ett par snygga solglasögon är ett måste att ha i vårsolen, hur de ser ut är egentligen av sekundär betydelse. De riktigt stora solglasögonens dominans är förbi, i vår fungerar både stora och lite mindre. Silverdetaljer på bågarna är ett bra tips för den som vill vara trendig. Ett annat bra tips kan vara att ha några olika solglasögon att byta med.

Smycken

Smycken är det som ger den där lilla sista touchen till en outfit, i form av halsband, armband, örhängen och ringar med mera. Just nu är det väldigt inne med stora smycken som verkligen syns framför allt vad gäller halsband, så ett bra tips kan vara att satsa på just detta om man vill ligga rätt i tiden.

Väska

Även vad gäller väskor skall dessa i dagsläget vara av modell större och gärna fungera lika bra för en dag på stranden som en kortare resa.