Styla din mustasch som proffsen

MustaschDu har säkert sett de galet snygga mustascherna med olika roliga former. Det kan handla om den långa Dali-mustaschen, den täta Boratversionen eller en stilig mustasch som Poirot. Du har säkert själv en önskan om att få till en minst lika cool stil på mustaschen, då ska du göra såhär.

Hemligheten bakom både snygga skägg och mustascher är hårvård. Precis som huvudhåret så behöver håren på kinderna och ovanför läpparna lite kärlek. Denna typ av vård kallas generellt för grooming. Att låta skägget och mustaschen växa vilt är egentligen helt okej, problemet är att det ser ostädat och lite galet ut. Dessutom så betyder det att man förmodligen inte tvättar mustaschen och skägget så ofta, något som är dumt då det i så fall samlas mycket bakterier och smuts där.

Skaffa en skäggsax och en mustaschkam

Två verktyg som du kommer att behöva för att få kontroll över skägget och mustaschen är först och främst en skäggsax. Med denna kan du forma både skägg och mustasch efter din vilja. Kammen hjälper dig att rätta till de hårstrån som ibland bestämmer sig för att leva rövare. Dessutom är det väldigt skönt att kamma skägget och mustaschen med dessa kammar.

Styla ansiktshåret med vax

Slutligen kommer själva hemligheten bakom de tuffa stilarna, mustaschvax. Det finns massor av bra produkter på nätet just nu, och minst lika många bra nätbutiker som tillhandahåller produkterna. Den största skillnaden du märker mellan olika vaxmärken är hur länge de håller formen. Dessutom så har de oftast en trevlig doft. Styla ditt skägg och din mustasch redan idag du också.