Snyggast i elljusspåret

Löpning är en träningsform som aldrig går ut tiden. Att dra på sig löparskorna och dra ut på en tur i närmsta elljusspår är oslagbart när det gäller att både få upp flåset men också när man vill rensa skallen en smula. Vill man dessutom se bra ut när man väl är igång, har vi i denna artikel tittat lite närmare på vad som är inne just nu!

På språng i eljusspåret

Färgglatt!

Trenderna som just nu är på tapeten är väldigt lika när det kommer till de båda könen. Att man har rätt sorts skor med bra stabilitet är såklart det viktigaste när det kommer till löpning. Men det gör samtidigt inget om samma par på ett färgglatt sätt matchar resten av din outfit, eller tvärtom.

När det kommer till resten av dina kläder följer även de i färgens tecken. För stunden bör vi inte vara blyga att matcha in starka färgelement i våra kreationer. Män har dock ibland en tendens att ogilla mycket färg och är det så att du känner för en lite mera nertonad approach, kan du blanda in svart och på så vis balansera ut färgskalan. För er tjejer gäller det att ha än mer mod, då vi här skruvar upp volymen ytterligare. För er gäller nästan skrikiga färger som poppar ut och tar plats.

På en sida som är expert på olika sportartiklar, nämligen sportamore.se, kan ni gå igenom sortimentet för ”löpning”. Där kan ni själva bilda er en uppfattning för vilka färger som passar just er och det spelar egentligen inte alltför stor roll åt vilket håll ni lutar, då det uppdaterade sortimentet också följer trenderna.

Åtsittande

En annan sak vi sett är att det nu är en relativt universell egenskap hos kläderna för både killar och tjejer, att vara lite mera åtsittande. Den typen av kläder med stretch gör det lätt att röra sig och skapar minsta möjliga vindmotstånd, något som är perfekt för en löpare. De är även bra på att andas och att transportera bort svett på ett smidigt sätt.